tepimast

Elisan tyrkky mainonta

Tuota Elisan soittelua on nyt jatkunut tarpeeksi pitkän aikaa kun sanon että nelisen vuotta alan oleen heitä täynnä ja olen valmis tekeen heistä rikos ilmoituksen .

On kotirauhan rikkomista sellanen jossa soitellaan kielloista huolimatta, olen sanonut useita kertoja ettei Elisalta tarvii tulla minulle minkään asteen soittelua .

Koska en aio heidän riippakivi sopimuksiin mennä mukaaan mistään kohtaa,  niistä kun ei pääse eroon sen jälkeen kun on elisan asiakas .

Mutta ei kiellot tehoa niin kohta ei ole muuta mahdollisuutta kun tehdä rikosilmoitus kotirauhan rikkomisesta,  jos minä soittelisin jollekkin vähintään kerran viikossa turhan päiväsiä .

olisi poliisi ovella melkoisella varmuudella ja nopeesti, mutta tuo Elisa saa soitella mitenkä itse haluaa milloin mitäkin turhan pävästä joriaanaansa 

Koittakaa edes kunnioittaa ihmisen  sanomaa kieltoa,  se kun sanottu aivan tosissaan, en tarvitse teidän kehnoa palveluanne missään asiassa . seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Elisa ei taida olla tietoinen juuri käydystä metoo-kampanjasta, kun noin ahneesti miespuolista henkilöä alvariinsa ahdistelee.

Käyttäjän tepimast kuva
TEUVO MAST

Kyllä sitä tulee soittoja kerran viikossa . terv tepivaari

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Minulla oli Elisan 4G dataliittymä, mutta kun Elisa kerran kuussa tyrkytti valokaapelilia ja kaikkea muuta sen tilalle, niin piti sanoa irti Elisan 4G.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

@2. Minä ottaisin valokaapelin. 4G mokkulalla ei kannata ottaa yhtään huonon latenssin takia. Muutama MMO-peli pilaantui viivästyksestä.

Samoin piti parilta tietokoneelta ja kännyköistä ottaa yhteys poikki, kun ne veivät kaistaa. Siksi olen ottanut ADSL:n käyttöön ja taloyhtiö suunnittelee valokaapelia ja suosittelen sitä. 100/100 Mt viihdepaketilla höystettynä maksaa 21 euroa kuukaudessa kun minä nyt tällä hetkellä makselen 20/1 Mt 69 euroa viihdepaketista nettiyhteyden lisäksi.

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

→ Elisa
Viime vuonna Moi aloitti 6 €/kk kampanjansa, mikä pisti vauhtia mm. Elisaan, jonka sopimukset sanoin irti. Tarjouksia alkoi heiltä tippua, minkä seurauksena minulla on taas 2-vuotiset sopimukset Elisan 4G Tarkasta (2,90 €/kk) ja laajakaistasta (4,90 €/kk). Tuskin jatkan. Yksi perheen puhelimista jäi Moi:lle.
Muistelen, että Elisa vaatii lisämaksun, jos kieltää mainonnan niin, että kielto myös toimii esimerkiksi salaisessa puhelinnumerossa. Ilman tätä sieltä tulee muutama tarjoussoitto viikossa ’paremmasta palvelusta’.

Lisäys:Kilpailu- ja kuluttajavirasto neuvonta puh. 029 553 6901
https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/markkinointi-...

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Ei anna hyvää kuvaa firmasta tuollainen jatkuva asiakkaiden vainoaminen. Minulla on ollut kattavat Elisan kuluttajapalvelut jo jonkin aikaa mutta ehkä siirryn seuraavaksi jonkin toisen yrityksen asiakkaaksi. Harmi, ettei kovin hyviä vaihtoehtoja ole tarjolla. Elisa on myös siinä mielessä huono, että Lapissa lomaillessa tarvii toisen firman prepaid-liittymän kun Elisan verkko on huonompi siellä eikä kuulu juuri missään.

Käyttäjän tepimast kuva
TEUVO MAST

No minulle on elisa aivansama onko sellasta olemassa tai ei kunhanlopettavat tyrkyttämisen en huoli edes pienestä rahallisesta maksusta elisaa terv tepivaari

Juha Hämäläinen

Minulla on Elisankin liittymä. Asun Hesassa. Elisa ei häiritse, koska sen liittymä ei toimi kotonani omakotitalossa. Kukaan ei ole koskaan Elisalla vaivautunut vastaamaan miksi ei toimi. Kertomasi perusteella on ehkä hyvä, ettei toimi.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Katkaisen puhelun jos myyjä soittaa. Se tehoaa. Miksi yksityisen ihmisen pitää nähdä vaivaa soittojen loppumiseksi. On helppoa, kun sulkee puhelun kesken myyjän selityksen. Yrittävät pitää selittelyillä ihmisen koukussa ja kiinni puhelussa.

Ei kovin montaa soittoa ole enää tullut. Ilmeisesti kirjaavat CRM:ään, että tää lyö luurin korvaan. ;-)

Käyttäjän jussiosmola kuva
Matti Jussi Korhonen

Huvittuneen yritän ymmärtää. Pienet ovat murheet teillä. Eikö sitä voi jämäkästi sanoa "en teen tilauksia" jo ennen kuin tehokkaaksi koulutettu puhelinmyyjä aloittaa markkinalitaniansa.

Noh, vedetään pari piirua takaisin... voihan se olla ongelma, jos monta kertaa päivässä soitellaan. En tuota vokaalia kyllä osta; ei kai ne nyt aivan alvariinsa soittele.

Tulee mieleen Speden vitsi, jossa vanha mies istui kesämökillä ja jutteli ostajaehdokkaiden kanssa, mutta kauppaa ei syntynyt. Kas kun mökin myynti-ilmoitus oli lehdessä vain sitä varten että yksinäinen mies sai mökille juttuseuraa.

Ehkä se on yksinäisyyden huippu silloin kun eivät enää edes lehden- tai puhelinliittymän myyjät soittele.

Käyttäjän tepimast kuva
TEUVO MAST

Mulle tuo elisan soittelu on ollut n 4 vuotta joka viikottaista ja varmaan pari vuotta olen sanonut heti en huoli edes ilmaiseksi elisan toimista mitään .

Se voi tietysti huvittaa no ainakin olen sitten saanut jonkun hyvälle tuulelle jotenka eipä ole blogi avaus ihanmennyt ns harakoille .
Mutta vaikka kiellät soittamasta se tulee heti seuraavalla viikolla terv tepivaari

Käyttäjän jussiosmola kuva
Matti Jussi Korhonen

Kiitos Tepi vastauksesta. Me näemmä olemme heitä, joiden hautakivessä ei tule lukemaan:"Kuoli tulematta koskaan huumorintajuihinsa".

Ei vaan. Tuolainen soittelu on jo häirintää. Ihmettelen, sillä yleensä tiukka Ei menee perille puhelinmyyjällekin.

Minulla Elisa pelittää. Tarkalleen se on Saunalahti, perus- euron-päivä-liittymä = eurolla saan puhua niin paljon kuin tykkään kännyliittymiin. Ei paha. Känny siis myös perus-, saa ihmetellä elämää, kun ei tartte tuijottaa ruutua kaikkialla. Perusliittymä viestinee minusta, että olen jo menetetty tapaus, kun en käytä älykännyä. Muita digivermeitä on kyllä.

Muuten; Elisahan on ihan hyvä, osake hinnoissaan ja hyvät osingot (=;

Hyvää kevätpäivää.

Käyttäjän tepimast kuva
TEUVO MAST

No Matti jussi kyllä sitä nääs huumoria löytyy muttei sitä saa osakseen Elisa paitti jos on kaksijalkanen Elisa .
Sille sitä vois sanella ja jopa vastata puheluunkin . terv tepivaari

Toimituksen poiminnat