tepimast

Nyky hallitus politiikka on nyrkkiä pöytään

Nyky hallituksen teot ovat olleet nyrkkiä pöytään,  ja eräänlaista uhkailu linjaa lähes koko hallituksen istuman ajan olemmeko kansana sen sitten ansainneet .

Tuskinpa kukaan sellasta haluaa ja siksi sille pitää saada loppu,  ja oma hyväiset oman edun tavoittelijat laittaa vastuuseen teoistaan .

Jos kansaa sorretaan ja kiusataan milloin milläkin tempulla,  jota voisi sanoa diktatuuriksi se suunta ei ole nykypäivää, eikä oikein .

Vaikka kuinka olis median edessä hyväntahtoista,  kun kuitenkin teot ei vastaa siinä niitä tekoja joita on tehty noilla samoilla eräs herra koitti jo 1990 luvulla .

mutta tais tulla hänelle tulppa, ja siksi hän onkin poliittinen vainaja,  mutta neuvoja hän silti taustalta jakaa kun ei oikeasti hänellä ei ole enää poliittista uskottavuutta .

Ei edes omien keskuudessa jos kenttäväeltä sitä kysyy, mutta erään lalainen bulvaani mies voi silti olla vaikka ei ole edes kansanedustaja .

Elämme kuitenkin suomessa jossa maan hallituksella pitäisi olla aina myös järki mukana kun tekevät päätöksiään ja jos sille kansa sanoo kiitos ei sen pitää kyllä riittää .

Mutta ei vaaleihin ole enää kun vajaa kaksi vuotta ettei se valta enää ole pitkä aikasta ja sen jälkeen nyrkkiä pöytään sankarit voi tippua kelkasta kokonaan .

Mutta noin hallituksenkaan toimet ei voi jatkua . seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Elämme kuitenkin suomessa jossa maan hallituksella pitäisi olla aina myös järki mukana kun tekevät päätöksiään ja jos sille kansa sanoo kiitos ei sen pitää kyllä riittää ."

Niin, "jos"!

Kansa antoi edustajiensa kautta tällä viikolla hallitukselle luottamuslauseen.

Kysyttävää?

Käyttäjän tepimast kuva
TEUVO MAST

No eiköhän se ole selviö se luottamuslause kun on hallituksella on enemmistö mutta ei se hallitukselle anna oikeutta sortaa suomen kansaa .
Ja tuskinpa hallitus kansalta saisi luottamuslausetta tänä päivänä, tämä mandaatti nyt eletään sitten vaalien jälkeen voidaan katsella . terv tepivaari

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Kansa on antanut Kepun yrittää jo 4 kautta 16 vuotta -91-19.
Koska kansa "viisastuu"?

Käyttäjän tepimast kuva
TEUVO MAST

Noin on ollut v 2003 asti yhtä kautta lukuun ottamatta jolloina kepu oli oppositissa terv tepivaari

Toimituksen poiminnat