tepimast

Lähinnä huvittaa nuot toisten huolet

Olen seurnnut kun ollaan huolissaan vain yhdestä, syyt kyllä tiedän ja senkin tahon joka moista huolta levittää,  enkä voi muuta sanoa kun voi voi, noinko se otti koville .

Puolueesta sai mennä eturivistä pois ne oikeisto mieliset,  ja nyt ei puolue mene oikealta ohi kokoomuksesta kuten se teki muutaman vuoden verran .

No siitähän ei tietysti voi ne hyväksyä keitä  tuo asia koskee,  mutta aivan oikea suunta se kuitenkin on ollut,  ja tuolla tavalla saadaan takaisin ne jotka meni hetkeksi muualle .

Ja asia alkaa oleen nyt hyvin,  niiltä osin,  mutta ne jotka haikailee mansikka looraa eteensä,  sellasta ei tule, ja hännystely oikealle ei ole enää avoimin ovin .

Ne jotka vanhaa aikaa kaipaa aina voi siirtyä sinne ihan vaan itse,  ja sekin selvittäisi tilaa melkoisesti,  tuokin  sen vuoksi että sinne vanhaan ei palata .

Koskapa se jos mikä vie luottamuksen äänestäjien riveissä ja lopullisest, i ja takin kääntäjiä ei puolue tarvitse että se siitä .

Mutta ne jotka tuntee pistoksen omassa nahassaan voivat itse siirtyä sinne minne kuuluvatkin .  seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Ei ole SDP:stä enää punakapinan aloittajaksi.

Käyttäjän tepimast kuva
TEUVO MAST

Kuka on puna kapinasta edes puhunut, varmaan ne jotka on ollut toisella puolella

Mutta jottei totuus kuitenkaan unohdu sukuni on vanhaa lokstetin jääkäri sukua ettei pidä ihan kaikkeen sotkea punakapinaa,
jos joku tietä mitä sellanen suku sitten on
Punakapina sisällissota vapaussota esim noista voi valita mikä se oli . terv tepivaari

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Ollaan sitten samaa sukua, jääkäri-isoisäni punaiset yrittivät Kalevankankaalla tappaa punakapinan aikana verisenä kiirastorstaina maaliskuussa 1918.

Haavoittui vaikeasti punaisten kuularuiskusta, mutta selvisi elossa vapaussodasta.

Käyttäjän tepimast kuva
TEUVO MAST

Itse olen jääkäri HämJp 4 elikkä perinne pataljoonasta .
meillä tais sukuni kahden Lokstetin jääkärin kohdalla käydä tuuri eivät haavoittuneet kumpikaan vaikka keskellä tuota melskettä olivatkin terv tepivaari

Toimituksen poiminnat